Referenties

“Elly heeft één van onze medewerkers begeleid tijdens een outplacementtraject. Ik ben zeer tevreden over de aanpak van Elly in dit traject. Ze leert de klant echt kennen waardoor ze het vervolg van het proces effectief doorloopt. Elly is communicatief sterk, ze zegt de klant die dingen wat gezegd moeten worden en doet dat op een zorgvuldige manier waardoor de klant in beweging komt. Elly blijft als professional dichtbij zichzelf, je weet wat je aan haar hebt. Hierdoor verliep het traject prettig voor alle betrokkenen. Gedurende het traject was ze er voor de medewerker terwijl ze nooit ons belang uit het oog verloor. Elly kan dus prima laveren tussen twee partijen, tot beider tevredenheid. Kortom, ik ben zeer te spreken over de werkwijze van Elly”.

Kirsten Rondeel,  Personeel- en Organisatieadviseur, Gemeente Oost Gelre, januari 2013

“Welgro heeft Elly Nijenhuis van @HART Advies benaderd om een outplacement traject op te starten voor een van haar medewerkers. Elly heeft hierin niet alleen een hele praktische rol gespeeld, maar bovenal heeft ze met haar integere persoonlijkheid en aanpak gezorgd voor een concreet eindresultaat in een relatief korte periode: de medewerker heeft een baan gevonden die prima aansluit bij de vastgestelde wensen en capaciteiten . Dit is beslist een goede prestatie in een instabiele arbeidsmarkt, waar alle betrokken partijen meer dan tevreden op terug kijken!”

Claudia Wellink, Human Resource Management ,Welgro B.V., augustus 2012

“Elly Nijenhuis heeft gedurende het jaar 2011 een aantal projecten voor Euro Planit Personeelsdiensten vorm gegeven. Dit heeft geresulteerd in een uitstekende uitgangspositie voor arbeidsmarktprojecten. Voor 2012 staan er wederom een aantal projecten voor (lokale) overheden op stapel. Door haar persoonlijkheid in combinatie met vakmanschap en arbeidsmarktkennis is Elly zeer goed in staat om complexe problematiek te masseren naar praktische en werkbare oplossingen.
”

Wouter Siemes, CEO, Euro Planit Personeelsdiensten, november 2011
 

“Is het werk wat ik doe wel wat ik werkelijk wil?” Een ogenschijnlijk simpele vraag. Maar niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Het is verleidelijk om weer over te gaan tot de orde van de dag. Dat lukt een paar keer. Maar dan moet er wat veranderen. Hoe pak je dat aan? Je hebt iemand nodig die je helpt inzicht te krijgen in wat je drijfveren zijn, waar je competenties liggen en bovenal wat je eigenlijk wilt. En dan heb je het geluk iemand tegen te komen als Elly Nijenhuis.

Een professional die in staat blijkt een op jouw situatie en persoonlijkheid toegesneden aanpak te vinden. Die jezelf een spiegel voorhoudt en je bewust maakt van wat echt belangrijk is in je leven. Welke keuzes je kunt maken, waar je in uit uitblinkt en welke weg je wilt bewandelen. Die je leert uit te gaan van je eigen kracht. Elly heeft mij op weg geholpen. Is samen met mij mijn reis naar de toekomst begonnen. Waar die precies uit gaat komen weet ik niet. Maar ik weet wat ik wil. Ik weet wat belangrijk voor mij is. Ik kan de juiste keuzes maken en een pad voor de toekomst uitstippelen.”

Operational Manager bij een bedrijf in de Achterhoek, juli 2011

“Elly is in staat om op een zeer empatische wijze een goed resultaat neer te zetten. Kan een team van mensen met elkaar verbinden maar houdt daarbij zeker rekening met het zakelijk belang. Authentiek zijn en blijven in welk gezelschap dan ook vind ik haar kracht.”

Corinne Grefte, HR manager, Randstad

“Elly kenmerkt zich als een resultaat gerichte manager die haar doelen bereikt door haar medewerkers. Ze bouwt kwalitatief sterke teams waarin de individuele kwaliteiten elkaar versterken. Vanuit haar oprechte interesse is ze altijd op zoek naar verbetering en ontwikkeling van medewerkers en processen. Aanvullend heeft ze een open en vrolijke persoonlijkheid die goed aansluit bij dienstverlenende organisaties.”

Jan de Jong, Rayonmanager, Randstad Techniek