Over mezelf

Het beste naar boven halen

 Mijn hart ligt bij het coachen en adviseren van mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Net als bij het ondersteunen van bedrijven bij ontwikkel- en verandervraagstukken van personeel en organisatie. Het doel is daarbij helder: het beste in mensen en organisaties naar boven halen.

Ervaring met coachen, adviseren en trainen

Vanuit mijn achtergrond als intercedent, manager, (proces)begeleider en (loopbaan)coach bij Randstad beschik ik over vele jaren ervaring als coach, adviseur en trainer van mensen en organisaties bij ontwikkeling- en veranderingsvraagstukken. Om mijzelf te verbreden en te verdiepen heb ik de afgelopen jaren intensief opleidingen gevolgd op gebied van Mens, Arbeid en Organisatie.

Enthousiast, resultaatgericht en bevlogen

Mensen omschrijven mij als enthousiast, resultaatgericht en bevlogen. In mijn persoonlijke en professionele leven laat ik me leiden door persoonlijke waarden als integriteit, openheid, authenticiteit en betrokkenheid. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door eenvoud, humor en oprechtheid. Mijn kwaliteiten en bevlogenheid zet ik graag in om mensen en organisaties verder te helpen.

Meer weten over mij?

Wilt u meer weten over mijn achtergrond, ervaring en loopbaan? Kijk dan op mijn Linked In profiel of raadpleeg mijn CV.

Klik hier voor Referenties. Ik ben aangesloten bij de NOLOC, de Beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals.