Werkwijze

Praktisch en betrokken, gericht op diepgang en resultaat

Bij outplacementtrajecten bemiddel ik actief  bij het vinden van een andere baan voor de desbetreffende persoon; bij persoonlijke coaching stimuleer ik medewerkers om nieuwe inzichten ook om te zetten in zichtbaar nieuw gedrag. In HR opdrachten vertaalt deze werkwijze zich in effectieve en praktische HR adviezen en instrumenten welke ondersteunend zijn aan uw organisatiedoelstellingen.

@Hart Advies is er op gericht persoonlijke groei te koppelen aan resultaten. Hierin stimuleer ik zelfreflectie en zelfverantwoordelijkheid. Als coach maak ik veel gebruik van theorieën en modellen uit de NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken.

Uw opdrachten worden integer, persoonlijk en op maat uitgevoerd. Op basis van een helder voorstel weet u vooraf wat @HartAdvies u kan bieden. Aan een oriënterend advies of kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden en het verplicht tot niets.

Ik werk zelfstandig maar zeker niet alleen; ik werk heel regelmatig samen met andere bevlogen partners en bedrijven, waardoor @Hart Advies flexibel en betrokken opereert en in staat is om maatwerk te leveren. @Hart Advies koppelt professionele dienstverlening aan betaalbare tarieven.

Ik ben een gecertificeerd loopbaanadviseur en NLP Master en aangesloten bij de NOLOC, de Beroepsvereniging van Loopbaan Professionals. Ik werk conform hun gedragscode.

Voor een optimale dienstverlening werkt @Hart Advies onder andere samen met Euro Planit Personeelsdiensten en  LPM Advies.

Aan een oriënterend kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden en het verplicht tot niets.